top of page

Voorwedstrijd 1 - Pre-instap D1 - Sophia brons!


Sophia - pre-instap - brons

Verslagje van Sophia

"Ik had vandaag een wedstrijd. Ik begon op balk en het ging heel erg goed. Mijn koprol en opsprong lukt en ik had niet veel wiebels. Mijn handstand lukte, maar wel een kleine wiebel. Nu op naar het volgende toestel vloer!

Vloer ging echt super, want ik deed voor het eerst de do re mi op muziek. Mijn radslag Arabier ging achter elkaar met een kaats. Bij de overslag een beetje een diepe landing en een dubbele kaats. Stut 'zonder hoofd' moet nog een beetje beter worden.

Net had sprong bij de streksprong was ik heel hoog en mijn benen waren recht. In de handstand plof had ik rechte tenen en rechte benen ook had ik een A handstand. Nu op naar brug.

De brug ging goed. Ik had mijn benen naast elkaar en mijn tenen waren recht. Ik had rechte armen bij het haakje hangen. De zwaaien ging goed. Ik had een mooie houding. De buikdraai was heel hoog.

De wedstrijd was goed. Ik vond alles leuk en ik heb de derde prijs gewonnen!"

Sophia - Pre-instap - Opsprong balk

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page