top of page

Springfestijn - Recreatie - In topvorm!


Zaterdag 2 november stonden maar liefst vier groepen van V&K, én jurylid Simone Vierstra (oud-voorzitter) te popelen om mee te doen aan het Springfestijn in sporthal De Lunet in Naarden.

Onder leiding van trainers Kelly Ederveen, Yara van Dinteren en Linda Eggenkamp haalden de jongens en meiden het beste in zichzelf naar boven.

V&K 1 mocht beginnen, maar liefst 10 enthousiaste turners en turnsters trainend op maandag 17 tot 18 uur gingen in hoog tempo over het luchtkussen en de trampoline. De cijfers: een 7,5 voor luchtkussen en een 7 voor trampo.

De dames en heren van de donderdag waren de volgende V&K-groep. Ook zij scoorden hoog! De twaalf turners van V&K 3, van maandag 18 tot 19 uur, hadden er helemaal zin in! Ook hun show liep als een trein. 7,5 voor luchtkussen en een 7 voor trampo.

Het slotoptreden was voor V&K 4, van maandag 19 tot 20.15 uur. Helaas verschenen er van deze groep maar zes meiden. Dat was jammer, want de turnsters hadden super goed met elkaar geoefend. Degenen die er waren, waren in topvorm. Een 7 voor trampo en maar liefst een 8,5 voor luchtkussen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page