top of page

Voorwedstrijd 1 - Pupil 1 - Mathilde, Annabelle


Annabelle en Mathilde - presenteren bij balk - pupil 1, D1

Verslagje van Mathilde:

"Ik moest als eerste op de balk beginnen. De opsprong was heel mooi. De hoekzit was lang genoeg. De handstand bleef ik erop, maar hij was nog niet helemaal recht. De pasjes gingen goed. De loopsprong ging niet zo goed. Mijn voet gleed van de balk. Ik kon mijn wel goed opvangen, maar viel van de balk. Daarna kwam de koprol. Ik was erop. En de overslag was stick it.

Het boogje ging goed. De Arabier-flickflack was met een hele hoge kaats. De loopsprongen gingen best wijd. De sprongen, pasjes en draaien gingen goed. De overslag kaats ging ook goed. Stut ging heel mooi met rechte armen. Spreidhoeksteun spagaat draaide ik mooi in de lucht. De split en kaars waren mooi en ik deed alles op mijn tenen. Het ging heel goed.

De overslag ging goed. Ik was mooi recht en had stick it. De salto ging ook goed. En ik had daar ook stick it.

De zwaaien gingen goed. Ik had een mooie houding. Aan de lage borstwaarts om-buikdraai was goed aan elkaar verbonden. Ophurken was een beetje spannend. Ik viel bijna naar voren, maar ik deed snel de streksprong.

Bij mij ging sprong het beste. Volgende keer wil dat de handstand op de balk mooier wordt."

Verslagje Annabelle:

"Ik was als tweede op de balk, na Mathilde. Ik moest heel lang wachten, want de jury was heel lang bezig met het cijfer van Mathilde. Mijn opsprong ging goed. En mijn spreidhoeksteun was 3 seconden. En mijn hoekzit was lang genoeg. De handstand was niet helemaal recht en ik wiebelde. De pasjes had ik een grote wiebel, bij de halve pirouette. Loopsprong was klein. Passe streksprong had ik een kleine wiebel. Koprol ging eraf. De afsprong had ik een kleine wiebel aan het einde.

Ik moest op vloer beginnen. Ik had rechte benen bij Arabier-flickflack. De loopsprongen waren wijd genoeg. De beenzwaaien konden een beetje hoger. De sissone moet zonder stamp en wat wijder. De draaien waren nog niet helemaal doorgedraaid. Met de overslag zijn mijn benen nog een beetje krom, maar met de radslag waren ze recht. De Stutrol was met superrechte armen. De spagaat ging heel goed, de split is nog een beetje moeilijk. En alles op muziek is ok nog een beetje moeilijk. Maar ik heb alles gedaan en het ging wel goed.

Met de overslag sprong ik heel erg op het begin van de plankoline, daardoor moest ik nog verder weg aanzweven. En toen kwam ik met mijn handen precies aan het begin van de kast. Het ging net goed. Ik weet niet meer of het stick it was. De salto ging aan het einde niet zo goed, want ik viel bijna, maar gelukkig niet echt.

Mijn blaar deed niet pijn. Dat kwam door de kus erop van Saskia. De zwaaien waren mooi en hoog. En de landing was stick it. Aan de lage sprong ik niet met borstwaarts om, maar trok ik mij op. Ik ging doorverbinden. En ik had stick it bij streksprong.

Ik vond vond de wedstrijd leuk. Bij mij ging brug en vloer het beste. Ik hoop dat volgende keer de koprol op balk beter gaat en de afzet met sprong voor overslag."

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page