top of page

Voorwedstrijd 1 - Pupil 1 - Mathilde, Annabelle


Annabelle en Mathilde - presenteren bij balk - pupil 1, D1

Verslagje van Mathilde:

"Ik moest als eerste op de balk beginnen. De opsprong was heel mooi. De hoekzit was lang genoeg. De handstand bleef ik erop, maar hij was nog niet helemaal recht. De pasjes gingen goed. De loopsprong ging niet zo goed. Mijn voet gleed van de balk. Ik kon mijn wel goed opvangen, maar viel van de balk. Daarna kwam de koprol. Ik was erop. En de overslag was stick it.

Het boogje ging goed. De Arabier-flickflack was met een hele hoge kaats. De loopsprongen gingen best wijd. De sprongen, pasjes en draaien gingen goed. De overslag kaats ging ook goed. Stut ging heel mooi met rechte armen. Spreidhoeksteun spagaat draaide ik mooi in de lucht. De split en kaars waren mooi en ik deed alles op mijn tenen. Het ging heel goed.

De overslag ging goed. Ik was mooi recht en had stick it. De salto ging ook goed. En ik had daar ook stick it.

De zwaaien gingen goed. Ik had een mooie houding. Aan de lage borstwaarts om-buikdraai was goed aan elkaar verbonden. Ophurken was een beetje spannend. Ik viel bijna naar voren, maar ik deed snel de streksprong.

Bij mij ging sprong het beste. Volgende keer wil dat de handstand op de balk mooier wordt."