top of page

Competitie 1 - Fay en Merel


Fay en Merel hebben de eerste van de drie competitiewedstrijden erop zitten. Deze wedstrijd is een goede voorbereiding op de landelijke voorwedstrijden, die een week na deze wedstrijd op de agenda staan. De meiden hebben zich goed verbeterd en veel geleerd om volgende wedstrijd nog mooier te turnen!

Fay en Merel doen hier zelf verslag:

Merel: "Ik begon op brug. Ik had een hele nette oefening. Tot de buikdraai ik veel door. Maar dat als score 11.150 en daar ben ik heel blij mee😊.

Mijn opsprong op balk was gelukt! Met de radslag en de halve draai bleef ik erop staan. Loopsprong vond ik heel goed gaan! Maar met de sissone was ik gevallen. De afsprong ging super goed! Ik ben erg blij met mijn resultaat!😄

Ik ben heel tevreden over hoe vloer is gegaan! Mijn boogjes gingen super goed, ik had mijn benen recht. Arabier-flikflak ging moeiteloos. Mijn gymnastische serie vond ik heel mooi gaan. Nog wel werken aan mijn stut. Ik moet ook nog werken aan mijn plusjes.

Met mijn overslag over de Pegases had ik als landing stick-it! Met mijn streksalto dacht ik dat ik zou vallen maar dat was niet gebeurt! Ik had alleen een stapje. En nu zit ik af te wachten op mijn score."

Fay: "Het ging veel beter dan ik had verwacht ik was een beetje bang voor de buikdraai. Want misschien ging ik nog een draai maken. Ik had mooie zwaaien en alles doorverbonden.