top of page

Competitie 1 - Fay en Merel


Fay en Merel hebben de eerste van de drie competitiewedstrijden erop zitten. Deze wedstrijd is een goede voorbereiding op de landelijke voorwedstrijden, die een week na deze wedstrijd op de agenda staan. De meiden hebben zich goed verbeterd en veel geleerd om volgende wedstrijd nog mooier te turnen!

Fay en Merel doen hier zelf verslag:

Merel: "Ik begon op brug. Ik had een hele nette oefening. Tot de buikdraai ik veel door. Maar dat als score 11.150 en daar ben ik heel blij mee😊.

Mijn opsprong op balk was gelukt! Met de radslag en de halve draai bleef ik erop staan. Loopsprong vond ik heel goed gaan! Maar met de sissone was ik gevallen. De afsprong ging super goed! Ik ben erg blij met mijn resultaat!😄

Ik ben heel tevreden over hoe vloer is gegaan! Mijn boogjes gingen super goed, ik had mijn benen recht. Arabier-flikflak ging moeiteloos. Mijn gymnastische serie vond ik heel mooi gaan. Nog wel werken aan mijn stut. Ik moet ook nog werken aan mijn plusjes.

Met mijn overslag over de Pegases had ik als landing stick-it! Met mijn streksalto dacht ik dat ik zou vallen maar dat was niet gebeurt! Ik had alleen een stapje. En nu zit ik af te wachten op mijn score."

Fay: "Het ging veel beter dan ik had verwacht ik was een beetje bang voor de buikdraai. Want misschien ging ik nog een draai maken. Ik had mooie zwaaien en alles doorverbonden. Ik moest heel lang wachten totdat ik mijn balkoefening mocht laten zien. Mijn opsprong ging super goed! Met radslag ben ik helaas gevallen. Mijn afsprong is niet geteld. Maar toch vond ik het heel leuk. Ik vond het zooooo eng. Vloer ging best goed! Met mijn handstand-spagaat klapte ik over. Mijn Arabier-flikflak ging super goed. Met mijn eindpose bleef ik goed 3 sec staan. Sprong ging super goed! Beter dan dat ik had verwacht. Overslag ging goed omdat ik geen 1000 stapjes had. Ik had wel een hupje. Met mijn salto had ik een grote hup.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page