top of page

Voorwedstrijd 1 - Merel en Fay


Merel en Fay turnen vandaag de eerste wedstrijd die toegang kan geven voor de nationale finale. Met name op sprong en brug gaat het erg goed. Merel en Fay vertellen zelf hoe de wedstrijd verliep.

Fay "Het ging heel goed. Ik begon bij sprong. De overslag was wel mooi, maar ik had wel een heel klein sprongetje. Ik vond het niet heel eng. De salto ging ook wel goed. Alleen ik zat niet echt in de hurkhouding. Ik had bijna stick-iT, maar en met een klein sprongetje. De brug ging supergoed en het was ook heel leuk om te doen. Ik rolde niet door met de buikdraai. Balk vond ik heel spannend. Ik ben er twee keer af gegaan, met radslag en ook met de sprongen. Vloer vond ik zo leuk om te doen. En het ging ook heel goed bij mij. Uiteindelijk heb ik een 10 punt iets gekregen. Uiteindelijk vond ik de wedstrijd heel leuk. En alles ging super goed." Merel "Bij mij ging sprong goed. Ik deed bijna een stapje met de overslag maar toen strekte ik snel uit. Voor de rest ging die heel goed. En de streksalto ging heel goed. Ik landde en niet op mijn kont. Brug vond ik echt goed gaan. En ik ben niet doorgevallen met de buikdraai. Dus dat is fijn. Verder gong het heel netjes. En tot nu toe heb ik een goede wedstrijd. Ik zo naar balk. Mijn doel is er niet af vallen. Balk ik slecht ik was niet gevallen met radslag. En ben wel gevallen met loopsprong en handstand spagaat. En was de draad kwijt. Maar heb nog een goed cijfer. En vloer ging goed dacht ik. Maar ik heb 2 neutrale aftrek! Maar weet niet waarom! Saskia heeft het nagevraagd. De jury had zich vergist. Dus ik heb weer twee punten erbij en nu ben ik heel blij!"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page