top of page

Voorwedstrijd 2 - Merel en Fay


Fay en Merel laten enorme verbetering zien op hun tweede voorwedstrijd. Beide turnsters in de klasse pupil 1, N3 scoren in totaal maar liefst 5,5 punten meer dan de eerste voorwedstrijd.

Fay en Merel doen zelf verslag van hun wedstrijd:

Fay "Ik begon bij brug, het ging heel goed. Ik had verwacht dat ik doordraaide bij de buikdraai, maar ging juist heel goed. En toen ging ik naar balk. Dat onderdeel vond ik heel spannend. Het ging minder goed dan ik had verwacht, want bij de radslag stond ik er niet op. Maar de opsprong was wel mooi. En de afsprong sprong ik een beetje schuin na de radslag. Handstand-spagaat ging ook goed. Toen ging ik naar vloer. Ik vond het heel spannend want ik was als eerste. Maar het ging best goed, maar de stut ging niet zo goed. Dus die ga ik in de trainen, veel oefenen. En mijn bruggetjes ging prima. En toen ging ik naar sprong. Mijn sprong ging niet zo goed omdat ik bij de eerste en tweede sprong door me enkel ging. Dus dat was erg vervelend. 😭😭😭😭😭😂😂😂😂😂" Merel "Ik begon op brug. Dat ging goed. Alles ging goed op brug. Toen balk. Balk ging super goed. Alles was erop, behalve de radslag. Dat vond ik jammer. Toen ging ik naar vloer en ik was echt blij met mijn oefening. Ik vond het heel goed gaan. Ik ging alleen per ongeluk in de verkeerde spagaat, maar die drukte ik iets door zodat ik hem wel kon, want ik wilde niet dat de jury weer aftrek gaf. Nu gaan we naar sprong, het ging goed maar met de streksalto kwam ik op mijn kont. Dat was jammer. Maar met mijn overslag ben ik wel erg tevreden."

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page