top of page

Competitie 2 - Fay en Merel


Een uitstekende wedstrijd turnen de twee pupillen 1 in de klasse N3. Fay en Merel openen de wedstrijd op sprong, waar Merel voor het eerst de arabier-streksprong turnt. En die gaat gelijk heel goed! Op brug turnen de meisjes heel stabiel. Geen fouten en steeds een beetje mooier dan op de vorige wedstrijd. Balk stijgen Fay en Merel allebei boven zichzelf uit. Fay turnt een zeer strakke oefening met amper wiebels. Daarbij lukken alle moeilijke elementen, zoals mooi heffen, radslag en handstand-spagaat. Merel kan natuurlijk niet achterblijven en herhaalt op het evenwichttoestel de mooie prestatie van haar teamgenootje. Ook Merel blijft erop en springt, net als Fay, letterlijk een gat in de lucht. Alleen nog vloer om de wedstrijd mee te besluiten. Beide meiden zetten het beste beentje voor, maar qua jurywaardering is onze verwachting wat anders dan het scorebord laat zien. Maakt lekker niets uit. Wij zijn dik tevreden!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page