top of page

1/2 finale Noord-Holland - Fay


Fay, uitkomende in de klasse pupil 2, D2 heeft zich in een groot deelnemersveld met een negende eindklassering ruimschoots geplaatst voor de finale van Noord-Holland op zaterdag 8 april. Alleen op vloer liet zij belangrijke punten liggen die haar weerhielden van een podiumplaats.

Fay was er zenuwachtig voor balk. Ze begon hier haar wedstrijd en behaalde haar gestelde doelen. De radslag lukte. Vloer heeft ze ook erg netjes gedaan en was ze erg tevreden. Rol achterover met rechte armen als doel is behaald. Helaas wel een van met boogje. Sprong ging erg netjes en de afduw als doel is goed verbeterd. Brug was het doel doorturnen en dat is dan ook gelukt. Zonder stopje werd ze vierde op brug met slechts een klein verschil met de hoogste drie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page