top of page

Finale Noord-Holland - Fay medaille!


Fay (Pupil 1, D2) vertelt:

"Ik begon op balk, maar daar begon niet heel goed. Want bij de opsprong toen moest ik opspreiden en toen werd ik iets te enthousiast en viel ik voorover van de balk. De rest ging wel heel goed en de radslag was gelukt! De loopsprong-hurksprong was doorverbonden.

Daarna ging ik naar vloer. Dat ging ook heel goed. De stutrol en de handstanddoorrol lukte erg goed. De rest van vloer ging ook heel goed.

Daarna ging ik naar sprong. Daar ben ik eerste op geworden! Mijn landing was helemaal stil en de aanzweef en afzweef waren ook heel mooi.

Brug was heel goed. Ook hier was ik eerste! Mijn zwaaien waren horizontaal en het doorturnen ging goed.

Aan het einde zei Sander,mijn trainer, tegen me dat ik zonder trainingspak moest oplopen en toen keek ik stiekem over zijn schouder heen en zag ik dat Gaby op nummer 1 stond, maar waar ik stond wist ik nog niet. Uiteindelijk was ik vierde en daar ben ik super blij mee!!!"

Groetjes Fay

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page