top of page

Fay zilver!


Fay L heeft een overstap gemaakt vanuit N3 en turnt in de klasse pupil 2, D1. Wel even wennen in een andere zaal de wedstrijd turnen en op een brug in plaats van aan de rekstok. Maar het ging prima voor de eerste keer. Fay kreeg het zilver omgehangen en schrijft hieronder haar ervaringen:

Fay L

Ik begon met sprong en de eerste sprong ging niet zo heel goed, omdat ik een grote stap had maar de tweede sprong ging echt heeeeeel goed, ik had me benen bij elkaar en had maar een heel klein stapje. Nu gaan we naar brug.

Brug ging heel erg goed want alles had ik doorverbonden en benen had ik bij elkaar dus daar was ik heel erg blij mee. Daarna ging ik naar balk balk. Daar ben ik twee keer gevallen en was ik de pirouette vergeten maar verder ging het wel alles heel erg netjes. Toen gingen we naar vloer en daar was mijn arrogant zijn benen recht en Kanien en de queen zijn op de vloer en dat is me ook gelukt!!!!

Fay B is van D2 overgestapt naar D1 en komt uit in de klasse jeugd 1. Een flinke stap moeilijker. Voor het eerst een vloeroefening op muziek en heel veel nieuwe elementen turnen. Fay mag met een vierde eindklassering en een tweede plaats op balk met daarop de hoogste D-score, terugkijken op een zeer geslaagde wedstrijd en we kunnen erop rekenen dat ze nog meer doelen gaat afvinken dit seizoen. Lees haar verslagje:

Fay B

Ik begon op brug het ging niet super goed want ik deed een dubbele zolendraai maar ik haalde hem wel, ook heb ik geen salto gedaan maar een zolenondersprong met stick-iT zonder dat ik hem echt heb gedaan nu gaan we naar balk.

Ik heb net balk gehad en het ging super goed! Net had ik vloer het ging super! Ik heb al mijn doelen bereikt, en alles was precies op de maat. Ook sprong zit er weer op mijn eerste sprong was heel goed afgeduwd maar wel een val, maar sprong 2 was veel beter. Ik ben super trots me zelf!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page