top of page

Voorwedstrijd 2 - Jeugd 2, divisie 4 - Fay zilver


Fay turnt in de klasse jeugd 2 divisie 4 en turnt een zeer stabiele wedstrijd. Met derde klassering op brug, tweede klassering op balk en een eerste klassering op vloer mag Fay allround het zilver in ontvangst nemen.

Fay heeft zich geplaatst voor de finale van Noord-Holland op zondag 7 april in Amsterdam.

Fay - zilver allround

Verslag van Fay: Als eerste begon ik op brug dit ging echt super! Nu op naar balk ook hier wil ik knallen! Balk ging super goed ik ben niet gevallen alleen mijn loopsprong en sissone waren niet wijd genoeg, helaas. Mijn boogje salto was doorverbonden en stick-it.

Toen ging ik naar vloer mijn doel was zoveel mogelijk stick-it. Dit is ook gelukt bij mij arabier-salto mijn voorover salto en overslag waren helaas niet gestickt. Het knikboogje ging wel goed en daar was ik heel blij mee.

Op sprong waren mijn doelen benen bij elkaar en stick-it landing. Tijdens mijn wedstrijd oefening had ik wel stick-it maar niet mijn benen bij elkaar.

Nu wachten op de uitslag. Ik ben 2e geworden!!! Ik ben echt super blij en trots op mij zelf.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page