top of page

Fay geplaatst voor finale district


Floor (junior 2, divisie 4) Isa (pupil 1, D1) en Fay (Jeugd 2, divisie 4)

Fay:

"Vanochtend stond ik op zonder zenuwen en ik ging de wedstrijd goed in. Ik begon op vloer hier ging het heel goed veel stick-it's. Mijn knik boogje ging heel goed.

Toen ging ik naar sprong ik helaas geen stick-it maar wel mijn benen gestrekt.

Vervolgens ging ik naar brug hier ben ik 7e op geworden het ging heel goed ik had alles doorverbonden en twee kippen met rechte armen.

Daarna ging ik naar balk ik was een beetje zenuwachtig. Bij het inturnen viel ik van balk af, maar tijdens mijn oefening ben ik niet gevallen alleen had ik wel veel wiebels.

Uiteindelijk ben ik 11e geworden en ben ik doorgestroomd naar de district wedstrijd.🤸‍♂❤"

Floor:

"Ik begon op balk. Niet eraf gevallen! De jury was wel enorm streng en het eis van spagaat-kattensprong was de verbinding of spreiding niet geteld. De jury had dit gedaan bij elk meisje uit mijn groepje. Er is toen geklaagd dat de jury te streng was en toen hebben ze iedereen het eis gegeven! Ookal hadden sommige (waaronder ik) dat eigenlijk helemaal niet verdiend! Mij hoor je niet klagen hahah!

Toen maar vloer en dat ging prima. Voor het eerst Arabier halve schroef gestrekt gedaan. Die was gelukkig heel netjes! Mijn D-score was 3.40 dus ik had al mijn eisen gehaald. Maar iedereen kreeg al z'n eisen dus mijn D-score was in vergelijking met de rest niet bijzonder hoog, maar alsnog ben ik heel tevreden!