top of page

Rayon 't Gooi - D1 en divisie 4


Instap D 1 - Mathilde goud op sprong

Vandaag is het debuut in de klasse instap D1 voor Annabelle. Teamgenootjes Noor en Mathilde hebben al meerdere wedstrijden erop zitten in deze klasse en kunnen het muziekje Do-Re-Mi al aardig dromen.

Voor Annabelle is dat niet het geval. In sneltreinvaart leert ze de nieuwe oefeningen en een onderbreking in de trainingen van 2 weken door de meivakantie helpt ook niet erg. Ondanks dat hoeft Annabelle maar een keer met de balk- en vloeroefening naar trainster Saskia te kijken voor een kleine hint. Heel knap geturnd en alvast goede oefening voor komend seizoen. Dan zijn de oefeningen gelukkig niet heel veel anders en beslist een stuk stabieler!

Dat Noor aanwezig is vandaag is niet zo vanzelfsprekend. Gisteren ging zij nog eerder van de training naar huis, om daar de buikinhoud via ongebruikelijke route aan het toilet te doneren.

Noor zit er vrolijk bij vandaag, heeft er zin in. Samen met Mathilde en Annabelle begint ze op balk. Alles gaat netjes, geen pasje vergeten. De koprol lukt helaas niet, maar dik tevreden.

Op vloer overtreft Noor zichzelf. Voor het eerst ooit gaat alles echt helemaal op de muziek. Eerder had zij altijd de turbo aan en was het aan het eind erg lang wachten op de laatste noot van de muziek.