top of page

Voorwedstrijd 1 - Junior 1, divisie 4 - Fay


Fay - Junior 1 - Eindpose vloer

Verslag van Fay:

"Vanochtend heb ik nog getraind om alle puntjes op de i te zetten. Ik begon op balk, maar toen zeiden ze dat ik op vloer moest beginnen en vervolgens moest ik toch op balk beginnen. Ik vond dit niet erg, want dan ben ik er maar vanaf.

Op zich ging balk best goed ik had namelijk minder wiebels, maar wel een val helaas. Ik had wel een D score van 2,9. Toen ging ik naar vloer.

Op vloer heb ik mijn beste oefening ooit geturnd! Met een D score van 3,4!! Ik heb een Arabier halve schroef voor het eerst gedaan op een wedstrijd.

Vervolgens ging ik naar sprong. Ik hier heb ik ook een best goede oefening geturnd. Wel had ik mijn benen uit elkaar en een stap bij de landing.

Nu naar brug mijn favoriete toestel. Brug ging heel goed alleen raakte ik bij mijn wegzet driekwart reus de onderste legger wat helaas een halve punt aftrek is. Maar verder had ik een stick it landing.

Nu wachten op de uitslag."

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page